Skip til content
NicosubNicosub
BRANDGUIDE

BRANDGUIDE

HVILKEN TOBAKS- OG NIKOTINFRIE PORTIONSPOSER ER FOR DIG?
I denne artikel kan du opnå et dybere indblik i hvilken tobaks- og nikotinfri snus der passer bedst til dig, alt efter hvilke præferencer og ønsker du har.

De mest kendte tobaks- og nikotinfri snus brands som findes på det danske marked er Kickup, Zeronito & XQS. Alle disse 3 brands har vidt forskellige kvaliteter, hvilket også sørger for at der er noget til hver en smag og præference. For at gøre det mest overskueligt for dig har vi oplistet de generelle forskellige kvaliteter og egenskaber af hvert brand herunder:


Kickup: 

Produkterne fra Kickup er primært baseret på te og indeholder både 10 forskellige vitaminer, mineraler, ginseng og xylitol. Desuden har Kickup en Slim variant som især er blevet populær iblandt de danske forbrugere. Koffeinen har en stimulerende effekt, ligesom nikotin, dog bare opkvikkende. Xylitolen i produkterne har en dokumenteret effekt på plak og forebygger også huller i tænderne.

 

Zeronito: 

Produkterne fra Zeronito er primært baseret på plantefibre og har nogle bløde og behagelige portionsposer. Et andet kendetegn ved Zeronito produkterne er at de repræsenterer mange forskellige smagsvarianter, som også indebærer klassikere såsom Espresso, KungFu (Lakrids), Melon Rush bl.a. Zeronito indeholder Xylitol som har en dokumenteret effekt på plak og forebygger huller i tænderne.

XQS:

Produkterne fra XQS er primært baseret på semulje (hård hvede), krydderier og stevia. Blandingen medfører at man får en unik smagsoplevelse ved brug af XQS produkterne. XQS har også nogle klassiske smage i blandt, herunder bl.a. Jenka (Winter) og Tyrkisk Peber (Blackshot). For at opnå den bedste smag- og produktoplevelse er det anbefalet at man fugter XQS produkterne på tungen inden brug, bl.a. for at aktivere krydderierne.

HVILKE SNUSBRANDS MINDER DE MEST OM?
Kickup:
Hvis man starter med at se på Kickup produkterne, så opdager man hurtigt at der er stor forskel på de forskellige varianter. Dette betyder også at de respektive varianter minder om forskellige brands. Den mest populære variant Kickup Real White Soft Mint Slim minder meget om de mest populære nikotin brands, grundet posestørrelsen, pasformen og oplevelsen. Dette giver også god mening, da produkterne fra Kickup kommer fra den samme producent som producerer de mest populære nikotin brands. En anden populær Kickup variant - Kickup Soft Mint Original minder om bl.a. produkterne fra Odens, grundet de bredere portionsposer, farve og smagen på den tobaks- og nikotinfrie snusvariant. Smagen af denne variant bliver beskrevet som Cold Dry, som man især kender fra Odens. De resterende varianter fra Kickup har en smag af Earl Grey Te, og har desuden den samme genkendelige pasform og størrelse fra de traditionelle snusportionsposer, såsom Odens og Siberia.
 
Zeronito:
De plantebaserede produkter fra Zeronito har en traditionel all white posestørrelse, og er desuden ekstra bløde, hvilket gør dem mere komfortable under overlæben. En af de mest populære smage fra Zeronito (Icy Mint) har en smag som ofte bliver beskrevet præcis ligesom de mest populære nikotin brands med intense mintsmage. Hvis man er vant til de traditionelle posestørrelser, samt komfortable og bløde portionsposer er Zeronito klart det bedste tobaks- og nikotinfrie snusvalg. Derudover findes der også mange forskellige smagsvarianter af Zeronito produktlinjen, så man med sikkerhed kan finde en man finder spændende eller genkender.

XQS:
De tobaks- og nikotinfrie portionsposer fra XQS er relativt unikke i forhold til oplevelsen af produktet. Dog er den traditionelle størrelse af portionsposerne er let genkendelige fra snusverdenen. Hvis man derimod kigger på ingredienserne kan man hurtigt spotte at de er unikke, hvilket også gør selve smagsoplevelsen speciel. Det anbefales at man fugter portionsposerne på tungen inden brug, for at opnå den bedste smagsoplevelse. Dette medfører en lang og intens smag, hvilket gør at man kan bruge XQS produkterne i længere tid end andre produktlinjer. Hvis man er vant til de langvarige og intense smagsoplevelser kan man helt sikkert finde sin favorit i blandt produkternes unikke varianter.
Kurv 0

Din kurv er tom

Start med at shoppe