Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores chatfunktion, eller på support@nicosub.dk. Du stræber efter at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Hvor hurtigt modtager jeg min pakke?

Hvis du bestiller inden kl. 14:00 sender vi din pakke samme dag. Alle pakker leveres med dag til dag levering, hvilket betyder du ofte modtager pakken allerede dagen efter din bestilling. Dette gælder alle hverdage.

Hvad koster levering?

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 399,-

Levering til pakkeshop koster 39 kr.
Levering til hjemmeadresse koster 49 kr.

Skader nikotinfri snus mit tandkød?

Det er aldrig direkte sundt at lægge noget unaturligt under overlæben. Vi er løbende i dialog med diverse tandlæger og er i færd med at få udarbejdet en dybere analyse af eventuelle risici ved brug af produktet.

På nuværende tidspunkt har de kommunikeret at de ikke kan se noget skadeligt ved produktet /indholdsstofferne, men de er fortsat i gang med at undersøge sagen nærmere.

Den største grund til at nikotinposer/snus beskadiger tandkødet er at nikotinen formindsker blodstilstrømingen til det udsatte område. Det forårsager blandt andet at det kan trække sig tilbage og tandhalsene blottes.

Det er derfor en vurderingssag, men på nuværende tidspunkt er der ikke fundet tegn på at det skader.

En ting er dog sikkert – det beskadiger ikke tandkødet på samme måde som snus/nikotinposer.

Hvor gammel skal man være for at købe nikotinfri snus?

Eftersom alle vores produkter er 100% uden både tobak og nikotin, fremgår der ikke en aldersgrænse på produkterne. Alligevel anbefaler vi at man er 16+, på baggrund af koffeinindholdet.

Hvilken nikotinfri snus minder mest om Freeze?

Vi har et udvalg af produkter med en intens mintsmag, men produktet der minder mest om er Wakey Blizzard Mint. Dette produkt har en intens mintsmag, den perfekt all white slim pose og det giver en kold fornemmelse under overlæben.

Har i nogen produkter med nikotin?

Nej - alle vores produkter er 100% uden både tobak og nikotin. I stedet kommer udvalgte produkter med koffein, vitaminer og mineraler, hvilket kan give dig et boost i din hverdag.

Hvor mange nikotinfrie portionsposer kan jeg tage om dagen?

Det er fælles for alle produkter en vurderingssag, hvor mange poser man kan benytte dagligt. Myndighederne anbefaler at man ikke overstiger et koffeinindtag på 400mg. om dagen.

Vær derfor opmærksom på hvilke produkter, der indeholder koffein.

Hvor meget koffein er der i nikotinfri snus?

Mængden af koffein afhænger af hvilket produkt man vælger. Under hvert produkt, fremgår indholdet af de individuelle produktsider.

Disse produkter er helt uden koffein: Wakey Zero Spearmint Cool, Zeronito Icy Mint, Zeronito Espresso, Zeronito Lakrits og Zeronito Melon Rush.

Jeg har bestilt, men ikke modtaget en ordrebekræftelse

Sommetider havner din ordrebekræftelse i dit spamfilter. Derfor kan du med fordel om dette er tilfældet.

Hvis du fortsat ikke kan finde din ordrebekræftelse skyldes det typisk at der er en fejl i den angivne e-mailadresse. Du kan blot kontakte os via vores chatfunktion, eller på support@nicosub.dk.

Jeg er kommet til at angive en forkert e-mailadresse, hvad gør jeg?

I tilfælde af at der skal foretages ændringer vedrørende din ordre, kan altid kontakte os via vores chatfunktion, eller på support@nicosub.dk.

Kontakt Nicosub

Har du et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores chatfunktion, eller via kontaktformularen nedenfor.