Cookie- og privatlivspolitik hos Nicosub

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Nicosub
Havnegade 29
5000 Odense C

Telefon: +45 60831412
Email: support

FAQ

HYPPIGT STILTE SPØRGSMÅL

Hos Nicosub tilbyder vi 1-3 dages levering, og vi sender vores pakker med GLS, hvilket lader os tilbyde tracking på alle forsendelser. Hvis du bestiller inden kl. 15:00 afsender vi typisk din ordre samme dag, og dette gør sig gældende alle ugens hverdage. Hvis du har yderligere spørgsmål til forsendelsen, er du altid velkommen til at kontakte os enten via chatten nede i højre hjørne eller via e-mail.

Nikotinfri snus er her for enten at hjælpe folk med at stoppe et snusforbrug, ellers kan det også bruges til at få sine daglige vitaminer og mineraler, samt et lille skud koffein. Produkterne kan benyttes på fleksibel vis, da man mere eller mindre selv kan definere funktionen for sig selv. Eksempelvis benytter nogle forbruger koffein skiverne til om morgenen og man har brug for koffein på farten, mens andre benytter produkterne til nedtrapning af nikotinforbruget.

Da portionsposerne bliver produceret af samme producenter der producerer det traditionelle snusprodukt, føles de fuldstændig identiske. Den minimale forskel sørger for at produkterne indfrier den vanemæssige del af oplevelsen, som fylder en stor del af snusstoppet.

Nikotinfri snus er altså portionsposer som traditionel snus, blot uden tobak og nikotin som er det skadelige og usunde indhold. Du kan i sektionen herunder læse om hvorfor vores nikotinfrie portionsposer ikke skader tandkødet på samme vis som traditionel snus og nikotinposer.

Når man bestiller fra webshoppen står der "NS Webshop" på ens kontoudtog

Alle produkter du finder i vores sortiment er 100% tobaks- og nikotinfrie, hvilket betyder at de ikke skader dit tandkød på samme vis som traditionelle snusprodukter. De nikotinholdige produkter er skadelige for dit tandkød, i og med nikotinen mindsker blodgennemstrømningen, hvilket resulterer i at tandkødet ikke får den oxygen og næring som det kræver. Derfor er kontaktpunktet, som typisk er under overlæben, det mest udsatte.

Husk vores produkt henvender sig til tidligere eller aktive snusforbrugere, som et harm-reduction produkt. Det vil aldrig være 100% sundt at lægge noget "unaturligt" under overlæben dog kan man se det lidt ligesom at lægge et sukkerfrit tyggegummi under overlæben, som blot har til formål at væsentligt mindske skade. 

Der er to aspekter når man skal vælge det produkt, som minder mest om Lyft. Hvis man er på udkig efter en slim pose, er Kickup Real White Soft Mint Slim den klare vinder. Poserne er identisk i størrelsen og er endda produceret af samme producent. 

Har man en større præference for smag, er Zeronito Icy Mint et endnu bedre alternativ. Poserne er en smule større, men smagen er stærkt og giver en kold følelse under overlæben. Af den grund kommer det i sidste an på hvorvidt man præfererer posestørrelse, eller smag højest. 

Ja, størstedelen af vores produkter har gennemgået en HACCP-analyse og bliver produceret under rigtig gode forhold. Alle vores produkter og producenter er godkendt af EU.

Vi har desværre ingen rabatkoder her på hjemmesiden, men hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, så får du rabatkoderne sendt til din indbakke, når vi kører kampagner. Udover det, så er du altid først til at høre om nye smage, nye produkter og andre spændende ift. Nicosub.

Under din bestilling kan du let vælge præcis det udleveringssted du ønsker, om så det er privatadresse eller en af GLS' mange pakkeshops.

Du kan frit returnere uåbnede produkter inden for 14 dage, i tilfælde af at du fortryder din bestilling.

Nej, alle vores produkter er 100% uden tobak og nikotin. 

Hvis du ikke ser dit spørgsmål listet her, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig igennem vores chat eller på mail. Åben chatten nede i højre hjørne, og stil os et spørgsmål - så er du i gang! Ellers er du altid velkommen til at kontakte os via e-mailen herunder.

Kontakt os

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du henvende dig via mail.