Persondatapolitik hos Nicosub

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Nicosub.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Nicosub indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på nicosub.dk er Nicosub, Ulriksholmvej 96, 5300 Kerteminde, cvr nr. 41704780


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Shopify Payments, Paypal, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos www.Simply.dk og betalingssystem gennem Shopify Payments, Paypal, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i www.Simply.dks datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse .

FAQ

HYPPIGT STILTE SPØRGSMÅL

Hos Nicosub tilbyder vi 1-3 dages levering, og vi sender vores pakker med GLS, hvilket lader os tilbyde tracking på alle forsendelser. Hvis du bestiller inden kl. 15:00 afsender vi typisk din ordre samme dag, og dette gør sig gældende alle ugens hverdage. Hvis du har yderligere spørgsmål til forsendelsen, er du altid velkommen til at kontakte os enten via chatten nede i højre hjørne eller via e-mail.

Nikotinfri snus er her for enten at hjælpe folk med at stoppe et snusforbrug, ellers kan det også bruges til at få sine daglige vitaminer og mineraler, samt et lille skud koffein. Produkterne kan benyttes på fleksibel vis, da man mere eller mindre selv kan definere funktionen for sig selv. Eksempelvis benytter nogle forbruger koffein skiverne til om morgenen og man har brug for koffein på farten, mens andre benytter produkterne til nedtrapning af nikotinforbruget.

Da portionsposerne bliver produceret af samme producenter der producerer det traditionelle snusprodukt, føles de fuldstændig identiske. Den minimale forskel sørger for at produkterne indfrier den vanemæssige del af oplevelsen, som fylder en stor del af snusstoppet.

Nikotinfri snus er altså portionsposer som traditionel snus, blot uden tobak og nikotin som er det skadelige og usunde indhold. Du kan i sektionen herunder læse om hvorfor vores nikotinfrie portionsposer ikke skader tandkødet på samme vis som traditionel snus og nikotinposer.

Når man bestiller fra webshoppen står der "NS Webshop" på ens kontoudtog

Alle produkter du finder i vores sortiment er 100% tobaks- og nikotinfrie, hvilket betyder at de ikke skader dit tandkød på samme vis som traditionelle snusprodukter. De nikotinholdige produkter er skadelige for dit tandkød, i og med nikotinen mindsker blodgennemstrømningen, hvilket resulterer i at tandkødet ikke får den oxygen og næring som det kræver. Derfor er kontaktpunktet, som typisk er under overlæben, det mest udsatte.

Husk vores produkt henvender sig til tidligere eller aktive snusforbrugere, som et harm-reduction produkt. Det vil aldrig være 100% sundt at lægge noget "unaturligt" under overlæben dog kan man se det lidt ligesom at lægge et sukkerfrit tyggegummi under overlæben, som blot har til formål at væsentligt mindske skade. 

Der er to aspekter når man skal vælge det produkt, som minder mest om Lyft. Hvis man er på udkig efter en slim pose, er Kickup Real White Soft Mint Slim den klare vinder. Poserne er identisk i størrelsen og er endda produceret af samme producent. 

Har man en større præference for smag, er Zeronito Icy Mint et endnu bedre alternativ. Poserne er en smule større, men smagen er stærkt og giver en kold følelse under overlæben. Af den grund kommer det i sidste an på hvorvidt man præfererer posestørrelse, eller smag højest. 

Ja, størstedelen af vores produkter har gennemgået en HACCP-analyse og bliver produceret under rigtig gode forhold. Alle vores produkter og producenter er godkendt af EU.

Vi har desværre ingen rabatkoder her på hjemmesiden, men hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, så får du rabatkoderne sendt til din indbakke, når vi kører kampagner. Udover det, så er du altid først til at høre om nye smage, nye produkter og andre spændende ift. Nicosub.

Under din bestilling kan du let vælge præcis det udleveringssted du ønsker, om så det er privatadresse eller en af GLS' mange pakkeshops.

Du kan frit returnere uåbnede produkter inden for 14 dage, i tilfælde af at du fortryder din bestilling.

Nej, alle vores produkter er 100% uden tobak og nikotin. 

Hvis du ikke ser dit spørgsmål listet her, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig igennem vores chat eller på mail. Åben chatten nede i højre hjørne, og stil os et spørgsmål - så er du i gang! Ellers er du altid velkommen til at kontakte os via e-mailen herunder.

Kontakt os

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du henvende dig via mail.