snus til din fornuft

Om nicosub

Hvorfor nicosub?

Nikotinposer, tyggetobak og snus er gennem de seneste år blevet populært, særligt blandt den yngre generation i Danmark. Dette er problematisk, da der netop er tale om den yngre generation, hvor nikotinen skader hjernens udvikling. Her har du et par facts tobaksproducenterne ikke fortæller dig.  

- Nikotinposer kan være helt op til 40 gange så afhængighedsskabende som en enkelt cigaret. 

- Nikotin er lige så afhængighedsskabende som heroin.

- Jo længere du benytter dig af nikotinprodukter, jo sværere bliver det også at stoppe igen.

I trygge hænder

Derfor har vi skabt en platform hvor du finder produkter som bruges til snusstop eller nedtrapning. De tobaks- og nikotinfrie snusprodukter erstatter den vanemæssige trang og afhængighed, som er alfa omega i et succesfuldt nikotinstop. Foruden hjælp har du statistisk set kun en 4% chance for at komme succesfuldt igennem dit komplette nikotinstop.

Vi engagerer os i dit snusstop. Vi kender til vigtigheden af støtte og hjælp når man skal have succes med et nikotinstop, da vi alle har gennemgået processen på egen krop. Det er vigtigt for os, at alle på teamet har en dyb forståelse af den reelle situation og ikke blot har læst teorien. Derfor holder vi os også i kontakt med udvalgte forbrugere og følger hele processen, så vores forståelse hele tiden bliver opfrisket og vi stifter kendskab til forskelle reaktioner på snusstopsprocessen. På denne måde kan vi hjælpe dig mest optimalt, videreudvikle vores produkter, samt artikler og guides.

Din deal breaker

Uanset hvilke behov du har, kan vi sikre dig en løsning. Vi har mange års erfaring indenfor dette specifikke område, hvilket har medført at vi stolt kan kalde os den største aktør på det danske marked.

Vi forstår at nikotin påvirker mennesker forskelligt, hvilket også gør at et nikotinstop kan angribes på forskellige måder. Hvis ikke en af vores overordnede guides kan hjælpe dig i mål, dykker vi gerne specifikt ned i din situation og skræddersyer en guide med fokus på dig og dine behov.

Vi bestræber os efter at være din deal breaker. Hvis du har lyst til at nedtrappe eller stoppe dit nikotinforbrug, har vi løsningen du leder efter. Vi optimerer efter nye udfordringer som opstår, så vi hele tiden kan tilbyde den bedst mulige service og produkter til dine behov. Lad os hjælpe dig godt igang med dit snusstop.