Generelle oplysninger

Nicosub
Havnegade 29
5000, Odense C
CVR nr.: 41704780
Telefon: +45 60831412
Email: 

Priser

Hos Nicosub er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Nicosub modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, . Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

OBS: Der er 3-5 dages levering fra d. 11. januar til og med d. 22 januar

Nicosub tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 39 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Nicosub vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Nicosub
Ulriksholmvej 96
5300 Kerteminde
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Nicosub
Ulriksholmvej 96
5300 Kerteminde

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Emballagen på de købte produkter må ikke være brudt, i så fald kan de ikke returneres.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Nicosub. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: support

FAQ

HYPPIGT STILTE SPØRGSMÅL

Hos Nicosub tilbyder vi 1-3 dages levering, og vi sender vores pakker med GLS, hvilket lader os tilbyde tracking på alle forsendelser. Hvis du bestiller inden kl. 15:00 afsender vi typisk din ordre samme dag, og dette gør sig gældende alle ugens hverdage. Hvis du har yderligere spørgsmål til forsendelsen, er du altid velkommen til at kontakte os enten via chatten nede i højre hjørne eller via e-mail.

Nikotinfri snus er her for enten at hjælpe folk med at stoppe et snusforbrug, ellers kan det også bruges til at få sine daglige vitaminer og mineraler, samt et lille skud koffein. Produkterne kan benyttes på fleksibel vis, da man mere eller mindre selv kan definere funktionen for sig selv. Eksempelvis benytter nogle forbruger koffein skiverne til om morgenen og man har brug for koffein på farten, mens andre benytter produkterne til nedtrapning af nikotinforbruget.

Da portionsposerne bliver produceret af samme producenter der producerer det traditionelle snusprodukt, føles de fuldstændig identiske. Den minimale forskel sørger for at produkterne indfrier den vanemæssige del af oplevelsen, som fylder en stor del af snusstoppet.

Nikotinfri snus er altså portionsposer som traditionel snus, blot uden tobak og nikotin som er det skadelige og usunde indhold. Du kan i sektionen herunder læse om hvorfor vores nikotinfrie portionsposer ikke skader tandkødet på samme vis som traditionel snus og nikotinposer.

Når man bestiller fra webshoppen står der "NS Webshop" på ens kontoudtog

Alle produkter du finder i vores sortiment er 100% tobaks- og nikotinfrie, hvilket betyder at de ikke skader dit tandkød på samme vis som traditionelle snusprodukter. De nikotinholdige produkter er skadelige for dit tandkød, i og med nikotinen mindsker blodgennemstrømningen, hvilket resulterer i at tandkødet ikke får den oxygen og næring som det kræver. Derfor er kontaktpunktet, som typisk er under overlæben, det mest udsatte.

Husk vores produkt henvender sig til tidligere eller aktive snusforbrugere, som et harm-reduction produkt. Det vil aldrig være 100% sundt at lægge noget "unaturligt" under overlæben dog kan man se det lidt ligesom at lægge et sukkerfrit tyggegummi under overlæben, som blot har til formål at væsentligt mindske skade. 

Der er to aspekter når man skal vælge det produkt, som minder mest om Lyft. Hvis man er på udkig efter en slim pose, er Kickup Real White Soft Mint Slim den klare vinder. Poserne er identisk i størrelsen og er endda produceret af samme producent. 

Har man en større præference for smag, er Zeronito Icy Mint et endnu bedre alternativ. Poserne er en smule større, men smagen er stærkt og giver en kold følelse under overlæben. Af den grund kommer det i sidste an på hvorvidt man præfererer posestørrelse, eller smag højest. 

Ja, størstedelen af vores produkter har gennemgået en HACCP-analyse og bliver produceret under rigtig gode forhold. Alle vores produkter og producenter er godkendt af EU.

Vi har desværre ingen rabatkoder her på hjemmesiden, men hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, så får du rabatkoderne sendt til din indbakke, når vi kører kampagner. Udover det, så er du altid først til at høre om nye smage, nye produkter og andre spændende ift. Nicosub.

Under din bestilling kan du let vælge præcis det udleveringssted du ønsker, om så det er privatadresse eller en af GLS' mange pakkeshops.

Du kan frit returnere uåbnede produkter inden for 14 dage, i tilfælde af at du fortryder din bestilling.

Nej, alle vores produkter er 100% uden tobak og nikotin. 

Hvis du ikke ser dit spørgsmål listet her, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig igennem vores chat eller på mail. Åben chatten nede i højre hjørne, og stil os et spørgsmål - så er du i gang! Ellers er du altid velkommen til at kontakte os via e-mailen herunder.

Kontakt os

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du henvende dig via mail.