Skip til content
NicosubNicosub
Energy Pouches - Hvad er det?

Energy Pouches - Hvad er det?

Energy Pouches er en relativt nyopstået kategori. Portionsposerne ligner enten traditionelle snusposer eller nikotinposer og giver derfor typisk en identisk følelse under overlæben. Mange benytter energy pouches som et alternativ til snus og nikotinposer, da det er et af de bedste alternativer der findes på markedet. Det mest populære brand af energy pouches i Danmark er Wakey Energy Pouches. Wakey er det perfekte alternativ til nikotinposer og både ligner og føles som de hyppigst brugte produkter, hvilket også understreger Wakey’s popularitet på det danske marked. De findes i forskellige smage, men den klart mest populære i Danmark er Blizzard Mint, som bringer den rigtige følelse via den kraftige mintsmag.

Grunden til at portionsposerne hedder Energy Pouches er, at de typisk indeholder høje mændger koffein, men nogle brands som fx. Wakey indeholder også både vitaminer og mineraler. Indholdsstofferne bidrager til din hverdag, da man nemt kan få et kick af energi, samt essentielle vitaminer og mineraler.

Du kan prøve produkter såsom Wakey Blizzard Mint eksklusivt her på Nicosub eller via en af Wakey’s forhandlere i Danmark.
Kurv 0

Din kurv er tom

Start med at shoppe