Skip til content
NicosubNicosub
Nikotinafgift 2023

Nikotinafgift 2023

KONSEKVENSER AF NIKOTINAFGIFTEN
I DENNE ARTIKEL KAN DU OPNÅ ET DYBERE INDBLIK I HVILKE KONSEKVENSER NIKOTINAFGIFTEN KOMMER TIL AT HAVE FOR DIG, NÆRMERE HVOR MANGE PENGE DEN KOMMER TIL AT KOSTE DIG

Afgiften kommer først og fremmest både til at omfatte røgfrie tobaksprodukter som skrå og tyggetobak, nikotinholdige væsker til e-cigaretter, samt nikotinposerne som er yderst populære i Danmark.

Nikotinafgiften træder for alvor i kraft d. 1. Januar 2023, hvilket kommer til at forårsage massive prisstigninger på nikotinprodukterne du kender. Bemærkelsesværdigt vil en standard bøtte nikotinposer med 12mg/g nikotin få en prisstigning på hele 11 kr.


Nedenfor kan du se udregningen fra SKAT:

Beregning af afgift på nikotinprodukter:

10 bøtter á 16,8 g med nikotinposer med en nikotinkoncentration på 12 mg/g. Afgiften pr. mg nikotin er 5,5 øre. 10 dåser * 12 mg /g * 0,055 kr./mg * 16,8 g = 110,88 kr.HVORFOR LAVER REGERINGEN AFGIFT PÅ NIKOTIN?


Grunden til at regeringen har valgt at indføre denne afgift er for at inddæmme de sundhedsmæssige konsekvenser nikotinen forårsager på danskerne. En af de afgørende vinkler for regeringen har været at forhindre unge i at benytte de sundhedsskadelige nikotinposer.HVAD KAN DU GØRE?

Denne massive prisstigning har allerede vist sine konsekvenser, eftersom utroligt mange ikke ønsker at fortsætte deres nikotinforbrug til den pris, da det effektivt forvandler en dyr afhængighed til en meget dyr afhængighed.

Nikotinafgiften har medført at det, i forvejen populære nytårsforsæt, nikotinstop er blevet et af danskernes foretrukne nytårsforsæt. Dette giver god mening, i og med at nikotinafgiften officielt træder i kraft pr. 1. Januar 2023.

Hos Nicosub tilbyder vi alle de rette redskaber og produkter til at gennemføre et succesfuldt snusstop. De tobaks- og nikotinfrie alternativer er danskernes foretrukne middel til snusstop.

Du kan finde hele vores udvalg her på siden.
Fortsæt med at læse
BRANDGUIDE 2023
Læs mere
Brandguide 2023, hvilke nikotinfrie poser og energy pouches passer bedst til dit behov
Kurv 0

Din kurv er tom

Start med at shoppe