Skip til content
NicosubNicosub
Sådan ændrer du adfærd lettere (Nikotin)

Sådan ændrer du adfærd lettere (Nikotin)

Sådan ændrer du adfærd lettere (Nikotin)

I denne artikel kan du opnå et dybere indblik i hvordan adfærdsjusteringer gøres lettere overkommelige og mere effektive.

 

Når du begynder at skabe sunde vaner i din nye nikotinfri livsstil, kan du finde dig selv i at kæmpe for at udføre adfærden med konsistens. Fortolk IKKE dette som fiasko! Det er en del af forandringsprocessen, som kan tage noget tid for at blive perfekt.


I stedet for at blive frustreret, så spørg dig selv, hvad der gør det svært for dig. Hvilken del af den ønskede adfærd er den sværeste? Svar ikke abstrakt. Svar i disse specifikke termer:

  • Har jeg tid nok til at udføre denne adfærd?
  • Har jeg penge nok til at udføre denne adfærd?
  • Er jeg fysisk i stand til at udføre denne adfærd?
  • Kræver denne adfærd en masse kreativ eller mental energi?
  • Passer denne adfærd til min nuværende rutine, eller kræver den justeringer?

    Svaret på disse spørgsmål vil give dig en ide om, hvor du skal fokusere, når du forsøger at gøre en adfærd lettere at udføre.

 

HVORDAN?
Der er flere måder hvorpå man kan gøre adfærdsjusteringer lettere, dog vil denne artikel dykke ned i den mest populære, effektive og relevante måde. 

Hvad er mere frustrerende end at prøve at få noget udført uden de rigtige værktøjer eller ressourcer? For en person, der holder op med at ryge eller bruge snus, kan det omfatte en beholdning af nikotinalternativer, såsom tobaks- og nikotinfri snus. Hvis en del af din justeringsplan er at bekæmpe cravings med tobaks- og nikotinfri snus, men du ikke har beholdningen når de værste cravings slår til, så forsøg at opbygge en større beholdning eller sørg for at opretholde et vist bundniveau på din beholdning, så du er sikker på at du ikke ryger tilbage i de gamle vaner. Man kan også lære tips og tricks fra folk som har gennemgået den adfærdsjustering, som man forsøger sig med selv og få en masse relevant viden til at overkomme justeringen. Dette kan bl.a. gøres ved at læse bøger, deltage i arrangementer eller blot ved at søge på internettet, herunder Google og Youtube.

Se på det som en investering i dig selv og din levetid. At holde op med nikotin er potentielt det mest seriøse og vigtigste "job", du nogensinde vil påtage dig i dit liv. Brug pengene på at erhverve de værktøjer og ressourcer, du har brug for til at dyrke den nikotinfrie livsstil, du ønsker; det er den eneste måde, du vil være i stand til at skabe og opretholde de vaner, du har brug for, for at komme dertil.
Kurv 0

Din kurv er tom

Start med at shoppe