FAQ

Levering

Hvis du bestiller inden kl. 15:00 sender vi din pakke samme dag. Alle pakker leveres med dag til dag levering, hvilket betyder du ofte modtager pakken allerede dagen efter din bestilling. Dette gælder alle hverdage.

Levering til pakkeshop koster 39 kr.
Levering til hjemmeadresse koster 49 kr.

Produkter

Det er aldrig direkte sundt at lægge noget unaturligt under overlæben. Vi er løbende i dialog med diverse tandlæger og er i færd med at få udarbejdet en dybere analyse af eventuelle risici ved brug af produktet.

På nuværende tidspunkt har de kommunikeret at de ikke kan se noget skadeligt ved produktet /indholdsstofferne, men de er fortsat i gang med at undersøge sagen nærmere.

Den største grund til at nikotinposer/snus beskadiger tandkødet er at nikotinen formindsker blodstilstrømingen til det udsatte område. Det forårsager blandt andet at det kan trække sig tilbage og tandhalsene blottes.

Det er derfor en vurderingssag, men på nuværende tidspunkt er der ikke fundet tegn på at det skader.

En ting er dog sikkert – det beskadiger ikke tandkødet på samme måde som snus/nikotinposer.

Der er ikke nogen aldersgrænse på produkterne, men vi anbefaler ikke at produkter, som indeholder koffein benyttes af unge under 16 år.

Det er fælles for alle produkter en vurderingssag, hvor mange poser man kan benytte dagligt. Myndighederne anbefaler at man ikke overstiger et koffeinindtag på 400mg. om dagen.

Vær derfor opmærksom på hvilke produkter, der indeholder koffein.